Home


Kasseien
Wie kent er niet het gezegde : "Alle wegen leiden naar Rome ?". Het omgekeerde is evenwel de waarheid. Eerst was er de Via Appia die vanuit Rome richting Brindisi vertrok. Later vertrokken vanuit de hoofdstad de heirbanen naar alle windrichtingen , tot zelfs naar Tongeren of Doornik toe.

Dit is gemakkelijk te bewijzen want deze kasseiwegen liggen er nog steeds. .

Een kassei is letterlijk een oerdegelijk product dat nooit zal verslijten. Door de jaren heen zullen ze alleen maar mooier en waardevoller worden., het is werkelijk een steengoede investering . In de loop der jaren is men andere procédés gaan gebruiken om bestrating aan te leggen. Geen enkel was in staat om de kasseien te evenaren.

Kasseien vindt men in talrijke formaten en steensoorten. Men kan er bijzonder mooie resultaten mee bereiken. Dit kan u zien als u verder klikt op onze site.

Onze firma levert uit de grootste stock Belgische kasseien uit de Benelux. Elke levering wordt zeer streng geselecteerd op grootte , kleur en vlakheid. Zo krijgt u enkel topkwaliteit aangeboden in de prijsklasse die u wenst.

Onze leuze : eerste keuze is bij ons eerste keuze !!!

Wij kunnen u volgende soorten aanbieden:
Belgische kasseien
Uitheemse kasseien